Voortgezet onderwijs

Voor de leerlingen van het voortgezet onderwijs bieden wij de volgende lessen aan

Taal

Heeft uw kind moeite met taal? Stichting het Succes helpt u graag! Begrijpend lezen, technisch leen, spelling en woordenschat zijn allemaal onderdelen die bij taal worden behandeld en bijgespijkerd.

Wiskunde

Scholieren vinden wiskunde vaak een van de moeilijkste vakken op het voortgezet onderwijs. Raakt uw kind het overzicht kwijt door alle formules en vergelijkingen? Dan kan bijles wiskunde helpen! Stichting het Succes biedt voor alle niveau’s.

Economie

De conjunctuurgolf en de Mcchicken, wat heeft dat nou met elkaar te maken? Door veel leerlingen wordt economie als een van de lastigste schoolvakken van het voortgezet onderwijs ervaren. Voor die leerlingen staat Stichting het Succes klaar met bijles economie.

Natuurkunde

Natuurkunde is een van de moeilijkste exacte vakken volgens middelbare scholieren. Weet uw kind niet meer waar het over gaat als de natuurkundedocent het over magnetisme of gravitatie heeft? Dan kan Stichting het Succes helpt met natuurkunde.

Scheikunde

Reactievergelijkingen, koolstofverbindingen, zuren en basen zijn allemaal moeilijke onderdelen van het vak scheikunde. Vindt uw kind dit ook lastig? Met bijles scheikunde helpen wij graag.
Onze docenten beschikken over de juiste kennis en motivatie om bij de spijkeren met scheikunde.

Examentraining

Het examenjaar is voor leerlingen én hun ouders vaak een spannende periode. Ga jij met een diploma op zak de zomer in? Met een examentraining van Stichting het Succes bereid jij je optimaal voor op jouw school- en eindexamen.

Samen bouwen wij aan de ontwikkeling van de leerlingen!

Wie zijn wij

Bij Stichting het Succes zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van kwalitatief hoogstaande bijles in Rotterdam.

Volg ons

Beschikbare lesdagen vind je in onze leskalender

Chat openen