Betere prestaties op het

voortgezet onderwijs

Voor de leerlingen van het voortgezet onderwijs bieden wij de volgende lessen aan.

Onze gekwalificeerde begeleiders, leerkrachten en docenten bieden begeleiding en ondersteuning aan bij de volgende lessen:

Hoe kunnen wij u helpen?

Hoe wij samen kunnen groeien naar betere schoolprestaties.

Nederlands

De Nederlandse taal, een van de hoofdvakken van het Nederlands onderwijs…Heb je er moeite mee? Wij bieden je hulp aan bij alle onderdelen: technisch lezen, begrijpend lezen, woordenschat en spelling! Maar ook met je leesdossier en werkstukken.

Engels

Heeft jouw kind moeite met het spreken of schrijven van de Engelse taal? Door extra aandacht te nemen voor dit vak, kunnen wij grote stappen maken om het Engels sneller te beheersen.

Frans

Parles Francais? Niet goed genoeg? Maak grote stappen in grammatica en uitspraak door het volgen van bijles voor dit vak. 

Wiskunde

Scholieren vinden wiskunde vaak een van de moeilijkste vakken op het voortgezet onderwijs. Raakt uw kind het overzicht kwijt door alle formules en vergelijkingen? Dan kan bijles wiskunde helpen! Stichting het Succes biedt de bijlessen voor alle niveaus.

Economie

Procenten en economie. Éen van de moeilijkste vakken op het voortgezet onderwijs. Kan je wel wat extra hulp gebruiken of heb je juist ondersteuning nodig ter voorbereiding op het eindexamen? Voor die leerlingen staat Stichting het Succes klaar met bijles economie.

Biologie

Het doorgronden van alle processen en de werking van cellen of organen kan soms een lastige opgave zijn. Door het volgen van bijles biologie zorg je er voor dat je met een gerust hart je toetsen in kunt gaan.

 

Natuurkunde

Natuurkunde is een van de moeilijkste exacte vakken volgens middelbare scholieren. Weet uw kind niet meer waar het over gaat als de natuurkunde docent het over magnetisme of gravitatie heeft?

Scheikunde

Reactievergelijkingen, koolstofverbindingen, zuren en basen zijn allemaal moeilijke onderdelen van het vak scheikunde. Vindt uw kind dit ook lastig? Met bijles scheikunde helpen wij graag. Onze docenten beschikken over de juiste kennis en motivatie.

 

Examentraining

Het examenjaar is voor leerlingen én hun ouders vaak een spannende periode. Wil jij met een diploma op zak de zomer in? Met een examentraining van Stichting het Succes bereid jij je optimaal voor op jouw school- en eindexamen.

Meer zien van ons mooie werk? Volg ons dan op social media. 

Bekijk onze socials.

Waarmee kunnen we u helpen?