Feedback

Feedback van leerlingen uit groep 7

De school: Ik vind het zelf ook leuk.De meester: Ik vind de meester lief en aardigWat heb ik geleerd? Eigenlijk alles, want ik vind cito toetsen vaak moeilijk; maar nu waren de citotoetsen zo makkelijk, het ging echt goed.Extra’s: Ik wil in plaats van binnenblijven in de pauze naar buiten.

Lorin

De bijles: Ik vind de bijles heel leuk, ik leer veel en dingen die ik niet wist. De meester luistert naar ons als we iets niet snappen of begrijpen, mester Liam is heel lief. Ik vind dat het heel leuk is in mijn klas en in de pauze krijgen we genoeg tijd om te eten. Huiswerk is niet moeilijk of makkelijk: het is normaal. Daarom kan ik mijn huiswerk snel maken. Op school snap ik nu de som die ik niet snapte.

Berra

De meester: Hij lief, legt goed uit en is grappig.
De school: Het is grot, mooi en leuk.
Wat heb ik geleerd? Ik heb heel veel nieuwe dingen en trucjes geleerd bij sommen en ook heb ik nieuwe worden geleerd.
Tip: Meer versiering, langere pauze en naar buiten als het lekker weer is.

Ecrin

De meester is heel erg lief. Hij heeft mij heel veel geleerd. Deze school (bijles) is ook goed. Alleen zou ik willen dat we weer pauze kunnen houden in de aula.

Emirhan

De meester is aardig en hij doet spelletjes in de pauze. Wat je moeilijk vindt besteedt hij veel aandacht aan.
De bijles: Iedereen is aardig, je krijgt extra hulp en kinderen die achterstand hebben kunnen het hier inhalen. Ik heb zelfstandige naamwoorden geleerd en hoe ik sommige dingen moet uitrekenen.

Defne

De school is superleuk en groot. We hebben ook een goede en leuke meester en we hebben veel geleerd. Ik zou meer van rekenen willen leren, zoals breuken. Onze klas is supergezellig! Alles gaat prima in de klas verder. De meester kan goed dingen uitleggen, maar soms snap ik het nogmaals niet en dat is het meest met de dingen die ik moeilijk vind.

Dila

Het is een goede, grote school. Meester Liam kan goed dingen uitleggen en maakt (de klas) rustig.
Ik heb geleerd hoe je grote breuken bij elkaar kan optellen en ik heb ook andere dingen geleerd. Ik heb hier ook vrienden gemaakt. We kunnen ook buiten pauze houden.

Kaan

Goed! Ik heb met breuken, spelling en begrijpend lezen geoefend.

Merve

Ik vind mijn bijlesschool heel leuk. Ik wil er niks aan veranderen! Mijn meester geeft heel goed uitleg. Door deze schoolzijn mijn cijfers omhoog gegaan. Van wat ik heb geleerd op deze school zijn mijn moeder en ik hel blij. Jullie hebben mij geholpen om goede cijfers te halen, dankjewel!

Zehra

De meester is heel lief en hij heeft een Harry Potter bril. Ook zijn de directeur en zijn dochter heel lief, want toen ik ziek was hadden ze mij thee en simit gegeven. Ik leer hier zoveel, want de meester kan goed uitleggen.

Belinay

Ik vind het een leuke school. We hebben een leuke meester en ik leer heel veel. Ik heb ook vrienden gemaakt. Het enige wat ik nog wil is buiten pauze houden.

Tommy

Feedback van leerlingen uit groep 8

Ik heb geleerd om breuken met plus- en minsommen te maken.

Aytug

De juf heeft hier dingen verteld die ik op school niet heb gehad. Bijvoorbeeld breuken keer ekaar doen.

Ela

Ik heb dingen op bijles geleerd die ik op school nog niet had geleerd. Die heb ik in de les zelf uitgelegd omdat ik het al wist. Ik ben vooral ben rekenen en begrijpend lezen vooruitgegaan. Toen mijn meester mijn toetsen nakeek was hij verbaasd en blij. Ik bedank mijn leraren van mijn bijles hel veel! ;).

Zehra

De juf heeft bepaalde dingen doorgenomen die ik op school nog niet had geleerd. Ik heb hier signaalwoorden, breuken en begrijpend lezen geleerd.

Belinay

Ik heb hier meer woorden en verhaaltjessommen geleerd. Ik ben goed voorbereid en ik leer veel meer extra dingen dan op school.

Ceylan

Ik kan beter cijferen rekenen door bijles. 

Tugra

Ik vind breuken nu makkelijker.

Beray

Begrijpend lezen wordt hier goed uitgelegd waardoor ik de beter snap.

Ufukcan

Door bijles ben ik beter geworden in begrijpend lezen en rekenen. Ik ben ook beter voorbereid op toetsen. Ik heb goed voor begrijpend lezen geleerd vij de stichting. Daarom ben ik 30 punten omhoog gegaan met begrijpend lezen!

Irias

Waarmee kunnen we u helpen?