Betere prestaties op de

basisschool

Voor de leerlingen van de basisschool bieden wij de volgende lessen aan

Onze erkende docenten en leerkrachten bieden de volgende lespakketten aan.

Hoe kunnen wij u helpen?

Hoe wij samen kunnen groeien naar betere schoolprestaties.

Entreetoets training

Tijdens de lessen van Stichting het Succes worden met de Entreetoets training de basisvaardigheden van leerlingen optimaal getraind en versterkt.

Cito-toets training

De Cito-toets is in het huidige systeem van doorstromen in het onderwijs cruciaal voor iedere leerling. Hierbij is de Cito-toets en de voorbereiding daarop ook enorm belangrijk. Wij, Stichting Het Succes, trainen de leerlingen met deze vraagstellingen.

Taal

Heeft uw kind moeite met taal? Begrijpend lezen, technisch lezen, spelling en woordenschat zijn allemaal onderdelen die bij taal worden behandeld en bijgespijkerd.

Rekenen

De rekenlessen worden afgestemd naar de eisen die het onderwijssysteem per klas stelt. De onderdelen die aan bod komen verschillen per groep.

Turks

Veel ouders met een Turkse achtergrond vinden het belangrijk dat hun kind, naast de Nederlandse taal, ook de Turkse taal beheerst. Wij bieden Turkse lessen aan kinderen vanaf 4 jaar.

Privéles

Naast de groepslessen voor taal- en rekenlessen hebben de ouders de mogelijkheid om hun kind individueel te laten begeleiden. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Meer zien van ons mooie werk? Volg ons dan op social media. 

Bekijk onze socials.

Waarmee kunnen we u helpen?