Over ons


Stichting het Succes begeleidt en ondersteunt leerlingen, met name van het basis- voortgezet onderwijs die een achterstand hebben of dreigen te krijgen in het reguliere onderwijsproces.

Veel leerlingen hebben moeite met het maken van huiswerk door het ontbreken van een goede werkomgeving of iemand die hen ondersteunt en begeleidt. Stichting Het Succes maakt zich sterk om dit probleem te verminderen en zoveel mogelijk op te lossen.

Er is bewust gekozen voor studieondersteuning in plaats van huiswerkbegeleiding, zodat de leerlingen dieper op het lesmateriaal in kunnen gaan en zo meer profijt hebben. De leerlingen kiezen samen met hun ouder bij inschrijving welk vak of vakken zij willen volgen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om ook individueel les te volgen.

team member

Dhr. Musa Bayram


Directeur
Dhr. Musa Bayram heeft jaren als eigen taal docent gewerkt op basisscholen. Na de beëindiging van deze lessen heeft hij als vrijwilliger in het onderwijs gewerkt. Zijn passie voor het onderwijs deelt hij met zijn collega mevrouw Nihal Tas Tozlu en samen richten ze Stichting Het Succes op, met als doel leerlingen begeleiden met een achterstand of die een achterstand dreigen te krijgen in het onderwijs.
team member

Mevr. Nihal Tas Tozlu


Adjunct-directrice
Mevr. Nihal Tas Tozlu is na haar opleiding Geschiedenis aan de Hogeschool Utrecht, als docent begonnen aan de Noordrand College te Schiebroek. Lesgeven, coachen en begeleiden van kinderen staan haar dicht bij het hart. Haar passie voor het onderwijs deelde ze samen met haar collega dhr. Musa Bayram. Dit resulteerde in de oprichting van Stichting Het Succes in 2011.
team member

Mevr. Funda Basdogan


Voorzitter
Sinds 4 jaar ben ik als ouder van twee dochters betrokken bij de Stichting het Succes. Daarnaast ben ik werkzaam als huisarts in een achterstandswijk in Rotterdam. Gezien de ontwikkelingen in de maatschappij en mijn persoonlijke ervaring met betrekking tot het onderwijs van mijn kinderen, ben ik me meer gaan verdiepen in het belang van persoonlijke ontwikkeling van kinderen door overdracht van maatschappelijke en culturele kennis en vaardigheden naast lezen, schrijven en rekenen. Deze belangrijke aspecten heb ik gevonden bij de Stichting het...
team member

Dhr. Anil Tümer


Secretaris
Als bestuurslid van de stichting wil ik mezelf aan u voorstellen. Mijn naam is Anil Tümer en ik ben 27 jaar oud. Ik ben opgegroeid in een onderwijsgezin. Mijn ouders werken al ruim 40 jaar in het onderwijs. Ik ben mijn ouders dankbaar voor het feit dat ik dankzij hen het leukste beroep uitoefen, namelijk als groepsleerkracht op een basisschool. Het is mijn passie om kinderen informatie over te dragen en hen te helpen in hun ontwikkeling. Verder heb ik ruim drie jaar met veel plezier en enthousiasme gewerkt als leerkracht binnen de stichting....
team member

Dhr. Sahin Yazici


Penningmeester
Sahin is op 6 september 1988 geboren in Rotterdam. In 2012 heeft hij zijn studie Fiscaal Recht en Economie afgerond op de HES Rotterdam. Tot het afronden van zijn studie heeft hij o.a. gewerkt bij de Belastingdienst. Na het afronden van zijn studie heeft hij gewerkt als consultant bij PwC. In 2015 heeft hij zijn eigen belastingadvieskantoor Trend Finance opgericht. Sinds juni 2016 vervult hij de rol van penningmeester bij Stichting ‘Het Succes’.
<< jul 2017 >>
mDwdvZZ
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6